Урочиста посвята в магістри

Посвята в магістри вже давно стала доброю традицією кафедри педагогіки та психології. Тому, 8 жовтня 2018 року на кафедрі відбулися урочистості з нагоди цього свята для магістрантів цього року набору.

Свято розпочалося з привітань завідуючої кафедрою. Професор Кайдалова Л.Г. привітала присутніх з днем працівника освіти. Вітаючи всіх зі святом, завідуюча кафедрою, наголосила, що завданнями кафедри є підготовка фахівців нової генерації з високим рівнем культури і освіти та надання грунтовних знань майбутнім фахівцям. Тому, завідуюча кафедрою презентувала «Студію педагогічної майстерності» та запросила всіх бажаючих залучатись до діяльності нового проекту.

Далі, естафету прийняли ведучі свята: ст.викл. Фесенко В.Ю. та ас. Науменко Н.В. Під час свята пролунало багато теплих слів від випускників та діючих студентів кафедри, була проведена вікторина, зібрано та зафіксовано очікування магістрантів, професор Зеленов Є.А. урочисто зачитав «Оду магістранту» і посвята традиційно закінчилась клятвою магістранта.

В урочистостях, окрім нових магістрантів, взяли участь випускники та друзі кафедри. Загалом на святі були присутні близько 50 осіб. Атмосфера вечора була теплою та невимушеною, тому всі присутні та колектив кафедри залишились у гарному настрою до кінця свята.

перебіг свята

перебіг свята 2

0

Print Friendly, PDF & Email